Відкритий урок з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

 

    Відкритий урок відноситься до колективної форми методичної роботи. Він допомагає колективно визначити і на конкретних прикладах показати, які методи, прийоми і педагогічні засоби доцільно використовувати при вивченні тем програми. 27.03.25 відбувся відкритий урок з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" група 7 (дистанційно), який підготувала і  провела викладач спеціальних дисциплін Гапоненко Ольга Аркадіївна на тему: Технологія приготування , відпуск компотів, узварів.".            Ольга Аркадіївна - спеціаліст своєї справи, яка ділиться своїм досвідом роботи з працівниками училища. Урок був барвисто оформленим, застосовувалися нові методи навчання з застосуванням комп'ютерних технологій. Досить вдало і вмотивовано обрано тип уроку. Реалізована структура уроку, яка відповідала його типу.



 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Національна руханка в вишиванках "Дякуємо ЗСУ!"