Майстри виробничого навчання КЗО"НПТУ"ДОР" під керівництвом старшого майстра Валентини Черкасової підтримали ініціативу громадської організації "Асоціація рестораторів та готельєрів" м. Дніпро щодо виготовлення смаколиків із гарбуза для воїнів ЗСУ. У меню – від традиційних пиріжків і до дерунів чи гарбуза по-корейськи. Готові страви очільник громадської організації "Асоціація рестораторів та готельєрів" м. Дніпро Олена Булах передала на передову.
Популярні дописи з цього блогу
Вишиванка - оберіг моєї родини
Тематичний тиждень історії
З метою формування у здобувачів освіти предметних компетентностей та з нагоди Дня Захисників і Захисниць України, які відстоюють українську державність у війні росії проти України 2014-2024 рр. з 30.09.2024 по 04.10.2024 у КЗО Новомосковському професійно - технічному училищі проходив Тематичний тиждень історії під гаслом: «Захоплюємося героїзмом і відвагою воїнів ЗСУ». В рамках тематичного тижня історії для здобувачів освіти училища була проведена в бібліотеці книжково - ілюстративна виставка: «Люби свій рідний край – місто на Самарі», класні керівники провели виховні години, години спілкування: «Уславлені в віках. Герої України.», «Державні символи України як історична цінність народу». Здобувачі освіти прийняли активну участь у щорічному Всеукраїнському Національно - патріотичному конкурсі «Я – козацького роду!». А також традиційно напередодні Дня Захисника України та свята Покрови для здобувачів І курсу проходив військово-патріотичний захід «Коза...
Коментарі
Дописати коментар